BioGTS Oy valmistaa kotimaisia, patentoituja ja tehdasvalmisteisia biokaasu- ja biodiesellaitoksia, jotka mahdollistavat aikaisempaa kannattavamman bioenergian tuotannon. Yrityksemme avainhenkilöillä on pitkä kokemus biokaasu- ja biodiesellaitosten suunnittelusta ja rakentamisesta. Olemme luoneet uuden sukupolven biokaasulaitoskonseptin, joka mahdollistaa biokaasulaitoksen korkean energiatehokkuuden sekä aikaisempaa alhaisemmat investointi- ja käyttökustannukset. Yrityksemme on suomalaisomistuksessa ja laitoksiemme kotimaisuusaste on yli 90 %. Kauppalehti on valinnut yrityksemme Suomen kovimmaksi kasvuyritykseksi vuonna 2016. Kotipaikkamme on Jyväskylässä.

28.08.17 | Avoimet työpaikat

Liiketoimintamme on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt Kiinaan suuntautuviin biokaasulaitosten toimitusprojekteihin

Projektipäällikköä, Projekti-insinööriä ja Projektiassistenttia

Projektipäällikkönä vastuullesi kuuluvat projektikokonaisuuksien hallinta projektien suunnittelusta projektien luovutukseen asiakkaalle. Projekti-insinöörinä vastuullesi kuuluvat projektien päivittäisten asioiden hoitaminen ja koordinointi projektipäällikön tukena.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluvat mm:

 • asiakasyhteyksien hoito
 • projektin aikataulun ja kustannusarvion laadinta sekä niiden valvonta
 • projektin suunnittelun, hankintojen, logistiikan ja asennusten ohjaus ja valvonta
 • alihankintana hankittavien töiden koordinointi
 • projektin dokumentaation laadinnan valvonta, viranomaisasioiden hoito

Projekti-insinöörinä osallistut kaikkiin ylläoleviin projektipäällikön tukena ja vastaa projektin päivittäisesti toteutuksesta ja valvonnasta. Projekti-assistenttina huolehdit projektin toteutukseen liittyvien käytännön asioiden hoitamisesta, kuten asiakirjojen ylläpidosta, matkustus- ja kokousjärjestelyistä, sekä tulkkaus- ja käännöspalveluista.

Projektipäälliköltä odotamme näyttöjä menestyksekkäästä projektien johtamisesta ja kansainvälisistä toimitusprojekteista. Projektipäällikön ja -insinöörin tehtäviin valittavilta edellytämme kokemusta haastavista teollisuus- ja/tai rakennuttamisprojekteista, kansainvälisistä projekteista, matkustusvalmiutta, sekä teknistä osaamista, esimerkiksi energia- tai prosessitekniikan ja siihen liittyvien suunnittelualojen tuntemusta. Koulutukseltasi olet esim. insinööri tai DI. Eduksi katsotaan kokemus kansainvälisistä vienti- ja tuontihuolintaprosesseista. Tärkeintä tehtävässä menestymisessä on kiinnostus kansainvälisten projektien hallintaan sekä halu kehittyä osana kasvavaa yritystä. Olet aloitekykyinen ja järjestelmällinen, ja pystyt hoitamaan tehtävääsi itsenäisesti ja pitkäjänteisesti. Lisäksi olet vastuuntuntoinen tiimipelaaja, joka saa muut liikkeelle yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Sujuva englannin kielen taito on välttämätön, kiinan kielen taito ja työkulttuurin tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävää voidaan hoitaa työsuhteessa tai laskutustyönä yrityksen/toiminimen kautta. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä monipuolisessa tehtävässä innostavassa työympäristössä, osana kansainvälistä tiimiä.

Lisätietoja tehtävistä antavat kehitysjohtaja Annimari Lehtomäki (puh. 040 761 9166, annimari.lehtomaki@biogts.com), ja toimitusjohtaja Mika Rautiainen (puh. 0400 632 212, mika.rautiainen@biogts.com).

Ota yhteyttä mahdollisimman pian! Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

28.08.17 | Avoimet työpaikat

Liiketoimintamme on voimakkaassa kasvussa ja haemme nyt kotimaahan suuntautuviin biokaasulaitosten toimitusprojekteihin

Projektipäällikköä, ja Projekti-insinööriä

Projektipäällikkönä vastuullesi kuuluvat projektikokonaisuuksien hallinta projektien suunnittelusta projektien luovutukseen asiakkaalle. Projekti-insinöörinä vastuullesi kuuluvat projektien päivittäisten asioiden hoitaminen ja koordinointi projektipäällikön tukena.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluvat mm.

 • asiakasyhteyksien hoito
 • projektin aikataulun ja kustannusarvion laadinta sekä niiden valvonta
 • projektin suunnittelun, hankintojen, logistiikan ja asennusten ohjaus ja valvonta
 • alihankintana hankittavien töiden koordinointi
 • projektin dokumentaation laadinnan valvonta, viranomaisasioiden hoito

Projekti-insinöörinä osallistut kaikkiin ylläoleviin projektipäällikön tukena ja vastaa projektin päivittäisesti toteutuksesta ja valvonnasta.

Projektipäälliköltä odotamme näyttöjä menestyksekkäästä projektien johtamisesta. Molempiin tehtäviin valittavilta edellytämme kokemusta haastavista teollisuus- ja/tai rakennuttamisprojekteista, sekä teknistä osaamista, esimerkiksi energia- tai prosessitekniikan ja siihen liittyvien suunnittelualojen tuntemusta. Koulutukseltasi olet esim. insinööri tai DI. Olet aloitekykyinen ja järjestelmällinen, ja pystyt hoitamaan tehtävääsi itsenäisesti ja pitkäjänteisesti. Lisäksi olet vastuuntuntoinen tiimipelaaja, joka saa muut liikkeelle yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä monipuolisessa tehtävässä innostavassa työympäristössä, osana kansainvälistä tiimiä.

Lisätietoja tehtävistä antavat kehitysjohtaja Annimari Lehtomäki (puh. 040 761 9166, annimari.lehtomaki@biogts.com) ja toimitusjohtaja Mika Rautiainen (puh. 0400 632 212, mika.rautiainen@biogts.com).

Ota yhteyttä mahdollisimman pian! Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

BioGTS rekrytoi
07.03.17 | Avoimet työpaikat

Oletko kiinnostunut hyppäämään rohkean ja innovatiivisen kasvuyrityksen vauhtiin? Opinnäytetyön tekeminen BioGTS Oy:ssä tarjoaa todellisen näköalapaikan ympäristö- ja energia-alan innovaatioympäristössä.

BioGTS Oy on vuonna 2011 perustettu Jyväskylässä toimiva cleantech-alan kasvuyritys. Yrityksemme ydintuote on uuden sukupolven tehdasvalmisteinen ja skaalattava biojalostamolaitosratkaisu eloperäisen jätteen käsittelyyn ja hyödyntämiseen uusiutuvana energiana ja kierrätysravinteina. BioGTS Oy on mm. valittu Suomen kovimmaksi kasvuyritykseksi v. 2016, voittanut Biotalous KasvuOpen-kasvuyrityskilpailun sekä palkittu kunniamaininnalla kansallisessa KasvuOpen-kilpailussa vuonna 2015. Lisätietoa yrityksen toiminnasta www.biogts.fi.

Tarjoamme vauhdikkaassa, voimakkaasti kasvavassa kansainvälisessä tiimissämme opinnäytetyön aiheen henkilöstöhallinnon osa-alueelta. Opinnäytetyössäsi pääset tutkimaan kasvuyrityksen henkilöstöhallintoa ja toteuttamaan tutkimuksen henkilöstöllemme sekä sidosryhmillemme. Tavoitteena työssä on suunnitella ja toteuttaa konkreettinen työhyvinvointi- ja työtyytyväisyyskysely henkilöstölle ja alihankkijoille, ja osallistua toimenpidesuunnitelman laatimiseen tältä pohjalta yhdessä HR-asioista yrityksessämme vastaavien henkilöiden kanssa.

Odotamme sinulta:

 • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa ja henkilökohtaista mielenkiintoa henkilöstöhallintoon
 • Sujuvaa suomen kieltä sekä sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi
 • Sitoutumista opinnäytetyön tekemiseen yhteistyössä yrityksen kanssa

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden sovittaa lopputyön tekemisen joustavasti esim. opintojen tai harjoittelun kanssa (haemme tällä hetkellä myös kahta harjoittelijaa, joten harjoittelun ja opinnäytetyön yhdistäminenkin on mahdollista)
 • Hyvät kehittymis- ja oppimismahdollisuudet
 • Kansainvälisen työympäristön ja mukavat työkaverit
 • Tuen ja ohjauksen koko opinnäytetyön ajaksi
 • Mahdollisuuden tehdä opinnäytettä kotoa käsin tai halutessasi myös työpisteen toimitiloistamme

Opinnäytetyöstä ei makseta palkkaa.  Aloitus mahdollisimman pian, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot ja mahdolliset tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen marianne.koivusalo@biogts.com

Haluatko lisätietoja?

Varaa maksuton keskustelutuokio biokaasutuotannon mahdollisuuksista.

Please leave this field empty.